SystemPerfekt

Den enkle historie som blev for kompleks, Efter spiltesten gjorde jeg den fejl at skrive for meget om på, og tilføje for meget til scenariet. Det mistede sin rene enkelt hed og blev simpelthen for rodet. Rollerne især led under dette.
Derfor kan man både hente rollerne fra Hyggecon versionen og Fastaval versionen. Resten af scenariet er sådan set bedre i Fastaval udgaven, så derfor ligger jeg ikke hele Hyggecon udgaven op.

Scenariet til Fastaval 2009:
SystemPerfekt spillerhæfte
SystemPerfekt rollerne
SystemPerfekt arrengørmappe

Rollerne til Hyggecon 2009:
SystemPerfekt-rollerne

Alt om scenariet på denne blog

Trivia:

  • Scenariet blev skrevet på en nat. Som nævnt skrevet om mange gange siden, men kernen, som blev skabt den nat, står endnu.
  • Mit første scenarie der vandt noget: Publikumsonklen på Hyggecon.
  • Blev nomineret til bedste Virkemiddler og kom nummer to i kampen om publikum prisen på Fastaval.
  • I den oprindelige udgave, var det meningen at spillerne ikke måtte have noget som helst af deres eget tøj på, intet. Det gælder også undertøj. Men det logistiske i det blev for besværligt, så det blev droppet igen, (Plus, nogen ville måske også synes det var lidt grænseoverskridende.)
  • Scenariet kræver at spillerne går i ens tøj, af den grund har jeg stadig 16 blå kedeldragter liggende i min kælder.

Kommentarer

  1. […] kan man også i rollespil. Undlade at forklare ting, og så lade spillerne selv komme på det. SystemPerfekt leger især med dette. Her opstår spillet og spændingen ud fra den krise det er, ikke at have […]

  2. […] er også derfor, at jeg har oplevet så misvisende spiltest med både Stjernetegn og SystemPerfekt. Ved spiltestene var relationerne i de to grupper netop så fordelagtig at de fik en god oplevelse. […]


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: