Ønskeøen

Et scenarie der var igennem en del navneskift, hvilket ledte til noget forvirring på Alexandria. Da det blev spiltestet på Vikingcon og Hyggecon hed det: ”De glemte drenge,” da vi nåede frem til Fastaval var navnet: ”Ønskeøen”
Det var et scenarie, der var gennem hel del udvikling inden det nåede sin endelige form om at bruge den barnlige fantasi til at fortælle en gradvis mere mørk historie.
I sin start var det faktisk et scenarie, der handlede om at Peter Pan var død, og de glemte drenge nu skulle prøve at håndtere dette dødsfald og faktummet, at når nu Peter var væk begyndte de langsomt at blive voksne. (En ide man måske en gang skulle vende tilbage til?)

Scenariet (De fem første filer er stort set ens, men layoutet forskelligt efter hvilken rolle det er henvendt til):
Ønskeøen – Bamse
Ønskeøen – Bog
Ønskeøen – Kuffert
Ønskeøen – Pen og Papir
Ønskeøen – Spil kort
Arrengørmappen

Alt om scenariet på denne blog

Trivia:

  • Hele scenariet (på nær Arrangørmappen) er layoutet af Lars Andreasen, hvilket man tydeligt kan se på kvaliteten i forhold til mine andre scenarier, (lækkert layout!).
  • Min første Ottonominering: Bedste roller, hvilket var sejt, taget i betragtning af, at rollerne bestod af rekvisitter og nærmest ingen tekst.
  • Oprindeligt meget stærkt inspireret af Régis Loisel Peter Pan serie, læs den, den er brutal.
  • Nok det af mine scenarier der er sat op flest gange: Vikingcon 2007, Hyggecon 2007, Fastaval 2008 samt Con2 2009

Kommentarer

  1. […] som at erstatte rollerne med børnelegetøj, som jeg gør i Ønskeøen, så kunne man erstatte hele eller dele af rolleteksten med et bestemt stykke musik. Man kunne […]

  2. […] positionering, der sker i det de mødes i spillokalet. Det hold der havde den bedste oplevelse med Ønskeøen var netop et hold bestående udelukkende af ungdomsskolelever og Østerskov elever, den ufortjent […]


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: