Posted by: Simon James Pettitt | april 11, 2014

Nifinger lukker og slukker – længe leve pettitt.dk

Det er enden på en epoke, men kun fordi en ny starter. Jeg lukker Nifinger ned og flytter blog og alt hvad der dermed følger over på min nye hjemmeside: pettitt.dk, som samtidig bliver udvidet til at tage sig af andre ting i mit liv, så som et online cv og portfolio, (dem er jeg stadig ved at bygge) Feedet til alexandria er allerede ændret og retter nu mod den nye hjemmesides rollespilsunderside. Så selvom jeg skulle begynde at blogge om andet end rollespil, vil det feed stadig kun få det rollespilsrelaterede.

Men da nogen måske har aboneret eller på anden måde følger mig uden om alexandria.dk så tænkte jeg, at jeg lige ville sige farvel her over. Jeg lukker ikke siden ned foreløbig, men dette bliver det sidste indlæg her.

Derudover er det vel også rigtigt og sentimentalt at sige ordentligt farvel til en god ven. Så tak for nogle gode år nifinger.wordpress.com og tak til alle, der har fulgt med, læst, delt og ikke mindst kommenteret. Jeg håber I vil følge med over på den nye side og deltage lige så aktivt. Hvilket der straks vil blive mulighed for, da jeg inden længe smider nogle indlæg om den kommende black box con i Horsens, som også får hjemmeside på pettitt.dk

Det var alt, vi ses på den nye side.


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Kategorier

%d bloggers like this: