Posted by: Simon James Pettitt | april 10, 2011

Fastaval fotokonkurrence – kan du gøre Fastaval fotogen?

Dette er ikke min ide, ophavet skal som så meget sejt i disse dage skal ophavet findes hos Mr. Greis himself. Han har tidligere skrevet om manglen på og udfordringen ved at tage billeder af bordrollespil, (det er så her der burde være et link til hans indlæg om dette. Men jeg kan ikke finde det, men måske er vi heldige at manden self finder det link til os.)

Hvorom alting er, så foreslog Morten at man skulle lave en fotokonkurrence på Fastaval, hvor vi opfordrer deltagerne til at takle dette problem. Samtidig kunne Fastaval så få nogle billeder, så historier om os ikke længere bliver lettere uheldigt illusteret. Resultatet er blevet en fotokonkurrence:

Det er relativt lige til at lave gode billeder af liverollespil, folk er i kostymer og ofte i seje settings, det er ofte bare at skyde løs. Anderledes svært er det at sætte billeder på bordrollespil og Fastaval. Hvordan fanger man, hvad det er der er så fantastisk ved Fastaval og det rollespil vi spiller på connen? Det vil vi prøve at finde svaret på i år, og vi har brug for din hjælp.

Fastaval arrangere i år en fotokonkurrence, for at opbygge et arkiv af billeder til senere brug på hjemmesiden, reklamer og pressefotos. Alt på Fastaval, fra aktiviteter i fællesområdet til rollespil, må bruges som motiv bare så længe det på en eller anden illustrerer, hvad Fastaval og/eller rollespil er.

Alle indleverede billeder vil blive vist i løbet af Fastaval enten via projektor eller på print. Så tag dit kamera med på Fastaval og vis at bordrollespil også kan se fedt ud på billeder.

Læs praktisk og regler på Fastaval.dk


Kommentarer

 1. Hej Simon,

  Jeg tænker, at det er måske dette indlæg, som du havde i tankerne fra min blog? http://mgreis.wordpress.com/2010/11/24/kaempers-skuldre-flere-rollespilsdage-pa-vej/
  Jeg håber på, at vi får mange bidrag i konkurrencen. Jeg vil i hvert fald selv tage et kamera med og se, om der ikke kan komme nogle gode billeder ud af det (også selvom jeg ikke kan vinde konkurrencen, naturligvis).

  Konkurrencen er nu blevet annonceret på Fastavals side: http://www.fastaval.dk/fastaval-fotokonkurrence-kan-du-goere-fastaval-fotogen/

 2. Det er i hvertfald gode bud på billeder af rollespil.

  Jeg tror ikke det er det indlæg. Her du ikke engang skrevet om udfordringen ved det? Noget alla det her:

  http://mgreis.wordpress.com/2010/04/14/anmeldelse-rollespilsfotos-2008/

 3. Jo, det er rigtigt. Der har jeg også en kommentar til det. Muligvis har jeg flere små kommentarer til det liggende rundt omkring i forbindelse med omtaler og anmeldelser af live-rollespil.

 4. Nå det var ærgeligt, huskede det til at du have et indlæg kun om det. Tja så lægger det jo op til at skrive noget om det. Kan være man skulle gøre en af dagene, måske op til Fastaval.

  Hvad synes I folkens, hvad er udfordringerne og løsningerne på billeder af bordrollespil?

 5. Spændende forsøg, men med den formulering i har lagt for dagen kan man vel nemt end med få billedere af alt andet end rollespil? For det er bare nemmer vise noget ved tage billedere af brætspil, oplæg, samtaler i cafeen/baren… som jo er en del af Fastaval, men bordrollespil er jo det som fylder mest og bør vel være det billede fokus er(med mindre den skjulte agenda er få en massede billedere ind til sener facebook/hjemmeside brug)

 6. Ja det risikerer vi. men jeg vil personligt hellere have mange forskelige billeder end få af kun rollespil. det gør en bedre konkurrence. Synes jeg.

 7. […] skrev i går under kommentarerne til konkurrencen, at man burde lave et indlæg om at tage billeder af bordrollespil. Men jeg havde egentlig ikke […]


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Kategorier

%d bloggers like this: