Posted by: Simon James Pettitt | februar 23, 2011

Vinter i Lockhaven

De tidligere afsnit er her:
Del 1
Del 2
Del 3
Del 4
Del 5
Del 6

I løbet af alle disse mange spilgange var der gået et år (både i spiltid og næsten også i det virkelige liv) og vi besluttede os for at tage en vinter session fordi de simpelthen er så flot lavet. Det er en spilgang, hvor man kan udvikle sin karakter og både lære nye evner og få nye karaktertræk og forfremmelser. Det tager en hel spilgang og var en fantastisk oplevelse. Vi fik virkeligt snakket rollerne og deres udvikling igennem. Det er en meget struktureret omgang, hvor man skridt for skridt gennemgår rollerne og kan ændre og få nye traits. Spillerne og jeg var meget mere klar over rollerne efter dette. Det kan varmt anbefales og lad det ikke gå alt for længe før dette kommer, fordi det giver virkelig noget til spillet, jeg vil mene senest halvvejs i ens kampagne, vores kom næsten for sent.

Efter dette var de tre mus noget anderledes:

Walnut
Havde været igennem en identitetskrise og taget sit liv op til overvejelse. Han gik fra at være den muntre eventyrlystne mus til at være mere tankefuld og samtidig snu og ekstrovert. Pigemus var ikke i fokus og når man var på arbejdet var intet andet vigtigere.

Ional
Var måske ikke ændret sig meget men blevet endnu mere den kriger der holder stand og kæmper men om muligt endnu mere principfast. Eden er i centrum også selvom vi skal bryde reglerne for at opretholde den.

Angus
Havde lært at ikke alt, især ikke mus, har en rationel forklaring, mus gør onde og selviske ting, så som at bruger bøller til at holde magten eller forråde arten til væslerne blot for magt. Hans tro var nu: der findes en rationel løsning på alt. Han var stadig nysgerrig men en ny stædighed var kommet over ham, samt denne styrende og til tider ret kyniske rationalitet. Han blev desuden forfremmet til patrol leader.

Med sådan udviklede roller gik vi videre samtidig med at vi nærmede os afslutningen. Der var to historier der skulle lukkes: historien om Dorigift og rødgardisterne og så den store udfordring med Væslerne. Vi besluttede at bruge en stor spilgang på hver.


Kommentarer

  1. […] Last time on… Del 1 Del 2 Del 3 Del 4 Del 5 Del 6 Del 7 […]

  2. […] time on… Del 1 Del 2 Del 3 Del 4 Del 5 Del 6 Del 7 Del […]


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Kategorier

%d bloggers like this: